Ninja Fishing

Ninja Fishing 1.0

Gratis Android game voor hongerige ninja's

VOOR

  • Lage instapdrempel
  • Je blijft spelen
  • Tekenfilmachtig uiterlijk

TEGEN

  • Snel repetitief
  • Weinig origineel

Uitmuntend
8

Ninja Fishing is de liefdesbaby van Fruit Ninja en Doodle Jump. In deze gratis game voor Android ga je aan de slag met vishengel en katana om een flinke sushi-maaltijd voor te bereiden.

De gameplay van Ninja Fishing is heel eenvoudig. Je gooit je hengel uit, kantelt je smartphone naar links en rechts om vissen te ontwijken en probeert met je haak zo diep mogelijk onder water te komen. Heb je beet dan begint de ninja zijn vangst binnen te halen. Door wederom je haak te sturen met de bewegingssensor van je telefoon probeer je zoveel mogelijk vissen te grijpen op de weg omhoog. Eenmaal aan het oppervlak gooit meneer ninja de vissen in de lucht en moet jij ze doormidden hakken om geld te verdienen.

Dat geld gebruik je om upgrades te kopen, zoals een nieuwe boot of langere lijn voor je hengel. Zo houdt Ninja Fishing je gekluisterd aan het touchscreen. Hoe dieper je komt, hoe meer bijzondere vissen je aan de haak slaat. Dat levert meer geld op, wat je uitgeeft om nóg dieper te komen. Elke hengelsessie is lekker kort, wat Ninja Fishing een perfect spelletje maakt voor in de trein of bus.

Ninja Fishing is goed voorbeeld van 'beter goed gejat, dan slecht bedacht'. Het combineert bekende concepten tot een lollig en verslavend gratis spelletje op je mobiel.

Ninja Fishing

Download

Ninja Fishing 1.0

Beoordelingen about Ninja Fishing